Minke Kristin Strikwerda

Geboren in 1955.
Wonend en werkend in Oosthem, Friesland.

Na de lagere school deed ik Atheneum B.

Toen begon de zoektocht naar wat ik wilde. Na een Sociaal-Diaconaal jaar dacht ik conservatorium te willen volgen. Daar voelde ik mij ongelukkig. In een café werken, in een hotel werken, nee, niet gelukkig. Werken in het buitenland, in Zweden op een BD tuinderij en op een BD boerderij, ja, heerlijk! Opleiding ‘de Warmonderhof’, de Biologisch Dynamische tuinbouw opleiding, geweldig.

Antroposofie? Sprak mij niet aan, wel het Pinkster Christendom, de wedergeboorte, de doop door onderdompeling, de doop in de Heilige Geest, wat was ik gelukkig. Maar, uiteindelijk vond ik ook daar niet de antwoorden die ik zocht en de genezing van kwalen waar ik naar verlangde.

Ik was ernstig, chronisch depressief en had Boulimie. Door de in service opleiding in een psychiatrisch ziekenhuis kreeg ik kennis en begrip voor mijn eigen ziektes.
Maar, ook het werken als b-verpleegkundige bleek niet mijn roeping te zijn.
Toen vond ik de opleiding tot pianostemmer/ technicus. Ik voelde de spreekwoordelijke klik in mijn hoofd: dat wilde ik! Het bleek een gouden greep, want ik doe dit werk nu al meer dan dertig jaar.
Maar, ik was ondertussen mijn kwalen nog niet kwijt. Dus, verder gezocht.
Reiki kwam voorbij, twee inwijdingen, behandelingen met Touch for Health, met Cranio Sacraal therapie, bij een dromen therapeut, kunstzinnige therapie, goud injecties, de lijst is te lang om hier op te noemen.

In 2010 hoorde ik een iemand vertellen over Quantum-Touch. Weer voelde ik die klik in mijn hoofd: daar wil ik meer van weten….
Ondertussen heb ik in Alkmaar, bij Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst, alle cursussen gevolgd die zij te bieden hebben:
Quantum-Touch 1 en 2, Quantum-Allergie 1 en 2, Quantum-Share, Self Created Health, Quantum-Touch met dieren.
Ook deed ik de cursussen in de TOM, Touch of Matrix, ik volgde workshops bij Joe Dispenza en bij Eric Dowsett, een workshop communiceren met dieren, en Access Bars.

Inmiddels ben ik begonnen met de opleiding tot Eco Therapeut bij Hans Andeweg. Daar leer ik om organisaties in balans te brengen, energetisch te balanceren. Denk aan bedrijven, natuurterreinen, winkels, scholen, huis en tuin, alles wat een omschreven organisatie is met een beheerder/directeur er boven.

In mijn behandelingen ontstaat als vanzelf een combinatie van alle technieken die ik heb geleerd.
De oersimpele, zeer effectieve, basis Quantum-Touch en Quantum-Allergy blijven mijn favorieten.
Niet in het minst omdat deze technieken zo simpel zijn dat iedereen die bij mij komt kan leren de technieken zelf toe te passen en thuis dus de behandeling zelf kan voortzetten.

Met QT en QA heb ik mijzelf kunnen helen van de depressies, ik ben al jaren vrij van medicijnen.
Ook de last van maagzuur, restless legs, en een enorm verstorende allergie voor een bepaalde persoon in mijn leven heb ik kunnen oplossen. Ik ben nog niet helemaal klachtenvrij, maar ga rustig door met behandelen, mediteren, dieet aanpassen, en kennis verzamelen over energie werk.

Onder de knop “Links” vindt u een lijst van boeken die mij inspireren en verder helpen in het verdiepen van mijn begrip van de energie wereld.